12.2.08

7..... mes jülessannnneeee...

Hulljutt=)


Toas oli vaid üks inimene ja ainus hääl, mis sealt kostis, oli selle inimese käes oleva sulepea krabin, kui seda rida rea järel mööda paberit veeti.
Polnud kedagi, kes oleks lugenud neid paberile veetavaid ridu. Ja kui seal olekski keegi viibinud, oleks ta vaevalt oma silmi uskunud. Sest see, mida seal kirja pandi, oli selge, pisiasjadeni hoolikalt läbi mõeldud mõrv.Cras mõtles kuidas tapa Eva Catheryne Lokd aga ta ei teadnud kuidas.See pidi olema meelde jääv mõrv.Ta töötas koos oma venna Wiliamsi ja kasuõe Lolitaga.Cras oli välja arvutanud kuidas oleks parim ta tappa aga ta ei olnud mõelda kus. Lokd ja Lolita pidid kokku sama Golden Die Parkis kokku saama ja seda
oli täna 26.02 sünnipäev ja peale pidu pidid Cras, Lolita ja Wiliams Eva juurde "külla" minema ja seda nad tegid.Mõni tund hiljem olid mõrvarid all linnas teed joomas .Lolitast oli aru saanud et midagi oli juhtunud aga ta ei soovi seda välja näidata. Äkki astus nende õrvale inspektor Fasttinder ja küsis ega nad tea midaki Lokdi surmast.Lolita hakkas nutma .Täselt nii nagu talle oli nädalaid õpetatud.Plaani järgi oli mõeldud et ta kukub mängult kokku aga see ei õnnestunud kuidagi. Inspektor küsis mis naisel viga ja naine vastas et Eva Catheryne oli ta parim sõbranna sünnist saati .Muidugi oli see välja mõeldud aga see kukkus tal hästi välja. Kui inspektor oli läinud küsis Wiliams ega Lolita soovi näitlemis kooli minna kuna tal tuleb näitlemine hästi välja.Kõik hakkasid naerma. Seda kuulas pealt baarmen.Ta nimi oli Caned Maew. Ta helistas kohe inspektorile ja kaebas juhtunust.Kõik nad võeti vahele ja Lolita suri atakki kohapeal.


Kommentaare ei ole: